Beoordelingen van Papa's Pizza Eerbeek

Recente recensies van Papa's Pizza Eerbeek

5 sterren na 189 reviews

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren uitstekend! Alles was netjes geleverd zoals gevraagd en op de minuut op tijd. Bestellen en betalen met iDeal ging makkelijk en snel

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizza! Zeker niet vet! En snel geleverd! Zeker de moeite waard!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top?!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken niks mis met de pizza’s, echter deze keer was de calzone koud van binnen. De andere pizza was wel oud en vertrouwd??

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zoals ze horen te smaken

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een erg lekkere pizza!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke bestelwijze en goede en snelle bezorging. Graag ook pizza gorgonzola in de collectie!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en de lekkerste pizza sinds tijden. Beetje jammer dat hij niet in punten was gesneden,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lovely again

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza s waren lekker .Precies goed .Maar de aangegeven bezorgtijd van kwart over 5 werd 10 over half 6. Dat is een puntje van kritiek .Bijna een half uur te laat

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst hier besteld. Bezorging precies op aangegeven tijd, pizza's warm. Erg lekkere pizza's, zoals pizza hoort te zijn :) Zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke puzza’s En op tijd bezorgd?

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een prima pizza en goed van smaak. Een pizza zoals een pizza hoort te smaken. Keurig op de aangegeven tijd bezorgd.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker perfecte bodem goede topping. Gaan we vaker bestellen.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Heel erg lekker en snel bezorgd! Was de eerste keer, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en pasta. Perfect van smaak en heeeeerlijk warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerste keer besteld. De pizza s waren erg lekker.Precies goed van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar! Goede berzorging ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren zoals gewoonlijk weer super lekker!!! En keurig op tijd bezorgd! Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zagen er net als eerder prima uit, maar jammer genoeg waren ze dit keer echt koud. Dat maakt dat ze minder goed smaakten. Is de zondag rond etenstijd te druk? Is er gewacht met rondbrengen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza’s van Eerbeek eo!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, snelle bezorging, goede manier van bestellen

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker maar helaas was er geen groente te vinden op de calzone van de maand (pizza met Tomaten, Kaas, RUNDER-Gehakt & Groenten mix) waardoor erg machtig met alleen gehakt, tomatenpuree en kaas.

Reactie van Papa's Pizza:Beste, meneer of mevrouw Hummel. De gehakt groenten mix bakken wij altijd 1:1 door elkaar. Ik begrijp van u dat er nog wel meer groente in mag. Bedankt voor de tip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste bestelling en direct een 10 van alle kollega's! Dit gaan we zéker vaker doen!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker warm, netjes bezorgd nette bezorger.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pasta , en perfect van smaak. Lekker warm ook nog Op tijjd bezorgd , kortom prima.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker!

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, keuze uit verschillende bodems. En door email communicatie weet je precies hoe laat je pizza bezorgd wordt.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's, netjes op tijd bezorgd!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt uitstekend, snelle bezorging en makkelijk betaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizza & pasta Lekker warm en goed van smaak zoals een pizza/ pasta moet zijn Mooi op tijd bezorgd.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met zorg bereid. Keuze voor toevoeging ingrediënten heeft een meerwaarde. En dat alles online te regelen is top. Wij zijn zeer tevreden.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en snel geleverd

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super pizza's! En voor een betaalbare prijs.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en supersnel bezorgd!

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik denk dat papa's (smakelijke) toetje ook heel lekker zal smaken met andere ingrediënten: appel/kaneel, pruimen, zure kersen, of combinaties.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

extra tonijn vergeten? Kon deze niet echt proeven.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn top, echt erg lekker. We bestellen ze zeer regelmatig. Enige puntje is dat ik altijd rucola aan mijn pizza toevoeg en die is nu van alle keren drie keer vergeten. Daar zit nog een verbeterpuntje.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza, smaak ook prima. pizza was ook nog goed warm.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herl erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd, top ??

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en supersnel bezorgd!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en rond afgesproken tijdstip bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza tonno met extra champignons, ui, verse tomaatjes, kaas, verrukkelijk!

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verbeteren van PIZZA en pasta NIET nodig. Beide smaakten prima!

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste (thuis bezorgde) pizza die ik ooit heb gegeten. Heerlijke bodem. Goed gevuld en niet te vet. Helemaal goed!

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakte heerlijk alleen jammer dat de dubbel gevouwen pizza aangebrand was (zwart) bovenop en dat dit werd verdoezeld daar tomatensaus en rucola

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met knapperige dunne bodem en veel beleg. Snelle en vriendelijke levering!

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, mooie bodem en de verse ingrediënten smaken heerlijk.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker, lekkere saus en deeg. Helaas was het gebakken ei dat erop zat totaal niet gebakken. Het eiwit was nog niet eens wit, dit was nog helemaal drellerig. De pizza dus niet helemaal opgegeten. Anders waren het 5 sterren geweest

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza (misschien bodem iets te zacht)) via mail word je op de hoogte gehouden inzake status bestelling.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met verse ingredienten, smaakt naar meer. Mmm zo lekker.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, nog nooit teleurgesteld!!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza & pasta en goed van smaak. Bezorging ook mooi op tijd.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het begin waren de pizza's fantastisch, helaas de afgelopen paar keer slecht. Met harde rand en verbrande bodem en niet meer zo smaakvol als in het begin.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote goed gevulde pizza. Bodem was lekker dun.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de derde keer besteld, nog steeds prima!!! Lekkere pizza's zoals bij de Italiaan. Een echte aanrader.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gevulde pizza. Op tijd bezorgd, warm en goed van smaak. Niks mis mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gesmuld van de week pizza

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza weer gegeten. Wil nooit geen andere pizza meer. Heerlijke zachte, smakelijke bodem met verse ingrediënten erop. Dat proef je, mmmmmm. Kan bezorging niet activeren maar ook 5 sterren.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed warm en keurig op tijd!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De calzone was heel lekker die moet je erin houden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak pizza besteld..was altijd super..deze keer was de pizza rand veels te hard en te droog..alles weg moeten snijden..jammer !!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Voor herhaling ook! Iets kleiner formaat mag! (Vonden de dames onder ons)

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd en de pizza's waren heerlijk! Vooral de bodem: dun en knapperig - perfect!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke pizza die snel bezorgd is. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker. Alleen niet alles zat erop wat we hadden besteld. De champions ontbraken

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te veel kaas, beleg boven op elkaar in het midden van de pizza, in plaats van verdeeld over de gehele pizza. Kwaliteit lijkt achteruit te gaan de laatste maanden. Wellicht te druk of andere pizzabakker?

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza,s waren heerlijk. Lekker dun en goed belegd. Ga zo door?

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en nog snel bezorgd ook! ?

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's. Geen vette pizza doos. Keurig op tijd en WARM. De MAAND pizza met Asperges is een aanrader.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 3 pizza's besteld: 2 margarita en 1 esplosiva. Helaas misten wij de salami op de laatste. De smaak was wel weer perfect. En we kregen keurig een extra berichtje dat er iets later geleverd zou worden.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima warme pasta en zeer goed van smaak. Ook de pizza was perfect. Precies op tijd bezorgd. En het toetje, een CHOCOLADE PIZZA was schandalig lekker. Ga zo door Papa's Pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza met Spaanse pepers ! Voor herhaling vatbaar ! Snelle service . TOP

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker en goed warm. Goede service.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden vandaag de dichtgevouwen pizza's. Aan de minimale zwarte randjes was te zien dat de bakker ze op tijd uit de oven heeft gehaald. Maar van binnen was de vulling nog nagenoeg koud, een minuut in de magnetron en het was op temperatuur maar wel ten koste van de knapperige buitenkant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke (online) bestelling/betaling, snelle bezorging. Helaas waren de pizza's niet heet (wel warm) en waren de eieren op "papa's pizza" nog rauw...

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pasta. Goede smaak.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza salame. Kids hebben genoten. Lekkere dunne bodem??

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer. Alleen jammer van de rucola die er niet bij zat.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een prima pizza. Niks mis mee. Ga zo door.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces is lekker simpel en eenvoudig in gebruik. Mooi dat je van te voren al de bezorgtijden kunt aangeven. Pizza's werden keurig op tijd en warm bezorgd. Ook pinnen aan de deur is erg handig. Kwaliteit van de pizza's prima.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vijf pizza's besteld, perfect op tijd geleverd. Heerlijk gegeten van de smaakvolle pizza's. Iedereen was enthousiast!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza al vonden wij hem iets aan de zoute kant. Dunne bodem en ruim belegd

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza's gehad en heerlijk gegeten. Cristo, je hebt een goede leermeester gehad. Het was voortreffelijk.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza niet vet en een goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza en snelle service.!!!! Top.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Vers warm en een hele snelle bezorging. Vanaf het ontvangen van de bestelling tot aan de bezorging wordt je op de hoogte gehouden. Perfecte prijs/kwaliteits verhouding. Als we weer een pizza willen eten gaan we zeker bij papa's pizza weer bestellen.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's vallen ook bij onze vrienden erg in de smaak. Het zou alleen handig zijn als er een label op de doos zit zodat je kan zien welke pizza het is

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus besteld niet gekregen. Telefonisch geen contact. Pizza was niet heel Warm

Reactie van Papa's Pizza:Beste familie Evers, sorry dat niet helemaal goed is gegaan, dat u ons niet kon bereiken kwam omdat we gesloten waren. hebben u de pizza om 20 uur op weg naar huis afgeleverd. als u bij een volgende bestelling bij de opmerkingen zou willen zetten dat we saus vergeten waren maken we dit alsnog goed met u. vriendelijke groet papa's

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij genoten van de heerlijke pizza's! Niets op aan te merken...

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme pizza. Dunne bodem en veel keus om zelf je pizza met ingrediënten aan te vullen. Stipte bezorging.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was zeer gevuld en een dunne bodem, die redelijk knapperig was. Jammer dat de pizza bij bezorging aan de lauwe kant was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn zoals je de betelling kunt volgen Pizza's waren prima......min puntje aan de zoute kant plus punt lekker knapperig en mooi dun ?

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie generaties genoten 5 Papaspizza's. Wederom Top!

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza's, voor ons te groot....maar we bewaren wel wat voor morgen -)

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een lekkere, warme pizza gegeten!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Pizza die ik tot nu toe gegeten heb. Alles vers, goede bodem. Perfect. Bezorging netjes op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza, misschien iets duurder maar duidelijk vers en super lekker. Mijn complimenten aan de makers.

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk hou ik niet van pizza ( in Nederland besteld) ze zijn meestal zout, klef en vet. Maar halleluja !!!!!! Bestel ze maar bij papa's pizza!!! Niet vet, niet klef, niet zout maar in één woord HEERLIJK. EEN ECHTE AANRADER. Daarnaast snel geleverd en echt warm op je bord. Top

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spelt pizza was heerlijk! Bedankt.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. We werden keurig via mail op de hoogte gehouden hoe het ervoor stond met onze bestelling

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed belegde pizza. Goed warm en mooi op tijd bezorgd. Geen vette pizza doos. Een heerlijke pizza zoals een pizza hoort te zijn.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk. Alleen de buitenrand was helaas een beetje zwart en hard. Helaas kon ik niet pinnen want de bezorgen kreeg de pinapparaat niet aangemeld. Maar zal gewoon weer bestellen, want de spelt pizza was echt lekker. Mijn man vindt het alleen jammer dat er geen pizza's met vlees zijn. Salami en ham vindt hij niet zo. Iets met gehakt of zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza met extra salami en ham besteld. De vorige keer ook besteld en toen viel de extra wel erg tegen. Nu was het perfect en dus goed geluisterd naar de vorige recentie. De bestelling kwam mooi optijd, zelfs eerder!! Top!!

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd heerlijk.

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel en warm geleverd! Erg lekker!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza's besteld waren heerlijk. Helaas werden we er wel allerbij ziek van.

Reactie van Papa's Pizza:Beste Sems, Had graag contact met u opgenomen hoe het u gaat, vind het erg vervelend te lezen dat u denkt ziek te zijn geworden van onze pizza's ik kan u verzekeren dat wij met de meest verse ingredienten werken, dit kan ook goed door de hoge omloop snelheid van onze producten dus waar het aan gelegen zou moeten hebben is ons een raadsel. hoop dat u snel weer opknapt, groet Papa's Pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet helemaal gekregen zoals besteld! Misschien vergeten bij opmerkingen te kijken ?? Maar voor de rest prima

Reactie van Papa's Pizza:Beste Marco, Aan de hand van je naam kunnen achterhalen wat er mis is gegaan, je had bij de opmerkingen geschreven geen kaas. dit is in de hektiek van de zondagsdrukte over het hoofd gezien. sorry. groet Papa's Pizza. ps als je het er bij de volgende bestelling bij vermeld maken we het graag goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza , bodem had misschien iets dunner gekund maar dat is een detail goed en warm afgeleverd!

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd werden 2 mooie pizza's bezorgd! De Pizza Funghi was wel schraal belegd, graag meer tomaat. Suggestie: Voeg aan de menulijst ook eens pizza's toe met ansjovis en/of olijven

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en goede smaak

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Bezorgen ook op tijd. Ga het zeker aanraden aan familie en vrienden

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Dankjewel.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een lekkere saus die gebruikt word! Aanrader! Tevens is de bodem eindelijk eens dun. Genoten van 2 heerlijke pizza's. Wij bestellen zeker opnieuw. Kwaliteit staat hier voorop, dat is duidelijk! ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een pizza in Eerbeek met heerlijke salami. Over het algemeen hadden er een tikkeltje meer kruiden overheen gemogen voor iets meer smaak. Des niet al te min de lekkerste pizza van Eerbeek komt goed in de buurt van een echte Italiaanse pizza.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, niet vet en goed belegd!! Aanrader!

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza's, wel 30 min. te laat bezorgd. Tip: Neem een goede Calzone in het menu op gevuld met Bolognese saus, zelden nog te vinden. (Wel echte Bolognese i.p.v. shoarma en ander afval) Zodra op de menu kaart worden wij wekelijkse bestellers :-) Ga zo door en wij vertellen het door. Mvg, Peter & Nicolette

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een hele goede pizza , dunne krokante bodem en een goede mix van tomaten en kaas.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor misschien ook nog een id om anjovis bij de ingredienten op te nemen!

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's !!! dunne krokante bodem zonder harde randen , niet te zout , goed belegd, keurig op tijd en goed warm bezorgt..echt top ..je hebt er een vaste klant bij.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Mail status bestelling goed. Overzichtelijke site en fijn om producten te kunnen toevoegen of schrappen.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goed belegd en dunne bodem. Goed warm bezorgd.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de Papaspizza was iets zwart aan de randen. dit heb ik er afgesneden. Smaak was goed en samenstelling prima. De andere pizza met tomaat ham en kaas was prima! Vraag van mijn vrouw: Is het mogelijk een wat kleiner formaat pizza te maken? Ik krijg van haar restjes teveel buikomvang.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk en keurig op tijd.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen met een app op je telefoon. Snelle bezorging, zelfs 10 minuten sneller dan aangegeven via de app. Heerlijk dampende pizza’s met een dunne bodem en erg smakelijk. Knapperig tot de laatste hap. De extra bestelde kaas en ananas was een beetje weinig. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snel en warm bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in Italië.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Papa's Pizza. Erg lekkere pizza met een mooie dunne bodem. Zelf allerlei ingrediënten toegevoegd aan de basispizza. Online betaald via iDeal en prima bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar en dus een aanrader!

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gisteren met z'n vieren pizza besteld. Heerlijke pizza's die vooral niet vet waren. Keurig bezorgt en lekker warm! Dit blijven we zeker doen!

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PRIMA! Goed warm bezorgd! Top! Lekkere dunne en krokante bodem, goed belegd, gelukkig niet erg zout. Hapte heerlijk weg.

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:40 uur twee pizza's besteld voor 18:00 uur en wat al vaker is gebeurt je kunt de klok er op gelijk zetten. Klokslag 18:00 uur ding dong, super mannen en ze waren weer voortreffelijk. Je heb er een vaste klant bij. En voor mensen die dit lezen volg mij!!!

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Van goede kwaliteit

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van Pizza's is goed lekkere krokante dunne bodem Goede Italiaanse basis smaak . Mij vrouw merkte op dat we dat vaker kunnen doen. Omdat de pizza van mij afgekoeld was heb ik hem met een scheut olijfolie en wat knoflook onder de gril gedaan Komen terug

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizzas, gelukkig niet zo zout. Bezorging een kwartier te laat, maar wel goed over gecommuniceerd.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza Goed belegd. Nog heerlijk warm. Aanrader.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals de vorige keer, prima kwaliteit, rijk belegd. Heerlijk knapperige bodem en mooie droge onderzijde in de doos! Je hebt echt genoeg aan 1 Piza! De bezorging was echt snel! Ruim binnen de tijd volgens de bestelling, TOP!

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, makkelijk is misschien als de pizza's al gesneden zijn

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ,snel,netjes en smakelijk. Minpunt, de pizza's waren niet echt warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service lekkere pizza met een heerlijke dunne bodem en saus. Jammer dat ik een pizza met ham ricola en aioli had besteld en ik een pizza ham zonder ricola en aioli kreeg.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima dunne bodem. Lekker warm ( heel belangrijk ) Precies op tijd. Geen vet karton van de bodem. HET WAS OM TE SMULLEN ????

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een kwalitatief goede pizza! Het deeg is mooi dun en heeft een goede bite. De rand heeft mooie blazen en is lekker luchtig en knapperig. Het beleg is ook prima. Er wordt voldoende tomatensaus gebruikt. Deze smaakt vrij flink naar oregano. De ham is van goede kwaliteit, in tegenstelling tot wat je "normaal" in deze regio krijgt. De salami is mooi dun gesneden, zodat de pizza niet tè zout wordt. Er zit net genoeg kaas op, zodat het geheel niet al te vet wordt. Op de hoeveelheid champignons wordt ook niet bespaard! De bezorging was goed. Kwartiertje te vroeg, maar dat mocht voor mij de pret niet drukken. De pizza's waren goed warm. (Bezorgd in Loenen) Klein puntje van kritiek: De Papa's Pizza (ham/champignons/ei) had een beetje gelekt in de doos, waardoor hij aan het karton plakte. Meneer ten Veen: ga zo door! Wij zullen zeker nogmaals bestellen bij je :)

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 3 verschillende pizza's besteld, waarvan 2 basis en 1 met extra toppings. De 'tonno' was wellicht iets te zout en een beetje droog. Dit hebben we opgelost door er iets olijfolie overheen te gieten. De andere pizza's waren perfect en lekker heet. Bezorging was helemaal top!! Zal absoluut een vervolg krijgen.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, dampende pizza's, heerlijke dunne bodem, goed gevuld en erg smakelijk. Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een pizza in eerbeek waar er wel een goeie verhouding tussen kaas en tomatensaus is en je de saus ook kan proeven. De goeie smaak van tomatensaus kwam goed naar voren en het was goed te proeven dat het vers deeg was. De verwachte bezorgtijd van een half uur vond ik al een redelijk snelle tijd. Deze was zelfs nog tien minuten korter toen de pizza's aankwamen. Klasse bezig heren ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's uit Eerbeek eo.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit pizza's en op afgesproken moment bezorgd, dat het nog kan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte levering, pizza zoals een pizza hoort te zijn.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza, netjes geleverd. Alleen jammer dat bij één pizza een extra bestelde topping ontbrak! Dat deed echter niks af aan de smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker met uitzondering van de 3 pizzas met ananas. Deze 3 perosnen vonden de pizza's te zout. Deze mening werd gedeeld door iemand die eerst een andere pizza heeft gehad en dat bij zijn eigen pizza niet vond.,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat ik net thuis was. Had de pizza om 18.00 uur besteld, maar werd al om 17.30 bezorgd. Wel lekkere pizza, maar wat als ik nog niet thuis was geweest?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere dunne bodem, goede kwaliteit en met liefde bereid, je proeft het

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 3 pizza's, salame, papa's en zalm. Idee voor de zalm; gebruik zalmsnippers vers. Smaak van de zalm was niet echt mmm. Heerlijke bodem!!

Reactie van Papa's Pizza:Hoi, door het succes in omloopsnelheid van onze ingrediënten hebben we nu de zalm aan kunnen passen naar vers gerookte zalm! Nog bedankt voor de tip!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Netjes op de voorspelde tijd! En warm. Volgende keer bestellen we weer bij papa's pizza

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie dunne, knapperige pizzabodem en smakelijke tomatensaus. Bezorging mooi op tijd. De extra bijbestelde en betaalde topping mogen wel meer zijn, is wel erg summier.

Reactie van Papa's Pizza:Goede tip Karin! Gaan er naar kijken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza...niet te droog, niet te vet, prima kwaliteit. Helaas ietsje later dan gepland, wegens wegomleiding in dorp Eerbeek

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren lekker. Stevige bodem en warm

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkt super. Bestellen online en binnen een half uurtje werden de pizza's bezorgd. Gemakkelijk pinnen aan de deur. Ik zeg dat Gaan we vaker doen.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, aardige bezorger en het was snel in huis!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende en zeer smakelijke pizza's, bezorging volgens afspraak. Aanrader!

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gevulde pizza's. Vanavond voor het eerst besteld, en dit gaan wij zeker vaker doen. Ook nog eens erg snel geleverd!

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, niet vet en verse producten

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en vlot bezorgd.